Bandırmaspor, KOF”a girdi

Bandırmaspor,  KOF”a girdi

Bandırmaspor Kulübü, Futbol Federasyonu tarafından organize edilip, Millî Eğitim Bakanlığı'nca da onaylanan Kulüp Okul Futbolu(KOF) sistemine dahil oldu.

 





Bandırmaspor Kulübü, Futbol Federasyonu tarafından organize edilip, Millî Eğitim Bakanlığı'nca da onaylanan Kulüp Okul Futbolu(KOF) sistemine dahil oldu.

Projenin başında bulunup, geçtiğimiz günlerde bu proje kapsamında, Futbol Federasyonu'nda seminere katılan Bandırmaspor Kulübü Alt Yapı Sorumlusu Faruk Ahlatlı, şunları söyledi:

KOF projesi, bugüne dek 11 ilde uygulanıyordu. Şimdi artık ilçelerde de uygulanacak proje için 82 ilçe kulübü talip oldu. Bandırmaspor Kulübü olarak bizim de başvurumuz kabul edildi. Proje kapsamında, Bandırmaspor Kulübü olarak işbirliği yapmak üzere kentimizde 12 ilköğretim okulunu belirledik. Bu okullarda, futbola yetenekli erkek-kız ayırmadan, 2001, 2002, 2003 ve tercihen 2004 ve 2005 doğumlu öğrenciler, beden eğitimi öğretmenleri tarafından belirlenerek, futbol konusunda eğitilip, çalıştırılacak. Beden eğitimi öğretmenleri, bizden istekte bulundukları takdirde, Bandırmaspor Kulübü olarak tesislerimizi açarak, kendilerine eğitim vereceğiz. Proje kapsamında bu öğrencilere spor malzemelerini de Futbol Federasyonu gönderecek.”

KOF projesinin amacının, futbolu okul bünyesinde sevdirip, futbola yetenekli öğrencileri keşfederek, yetiştirmek olduğuna dikkati çeken Bandırmaspor Kulübü Alt Yapı Sorumlusu Faruk Ahlatlı, Bu proje kapsamında, hiçbir öğrenciye lisans çıkarılmayacak olup, futbola yetenekli öğrenciler, amatör-profesyonel kulüpler için taban oluşturacaktır” diye konuştu.

Ahlatlı, 1 Ocak-15 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek projenin başarıyla yürütülmesinin ardından, düzenleyecekleri görsel festival ile bu oyuncuları, futbolseverlerle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli